Hayoun-therapie

De laatste jaren wordt de nadruk steeds meer gelegd op anti-aging, maar huidproblematiek zoals acne mag men zeker niet vergeten en vaker onder de aandacht brengen.  Er zijn helaas veel personen die met dit huidprobleem te maken hebben en hierin graag geholpen willen worden. Maar hoe? “ Vaak veel geprobeerd en meestal nog verder van huis” hoor ik jouw denken. Er zijn veel producten op de markt die vanalles beloven, maar helaas niet waarmaken wat jij graag zou willen zien. Acne is een probleem wat zowel van binnen als buiten moet worden aangepakt om mooie en doeltreffende resultaten te kunnen behalen. De Hayoun – therapie is de therapie met goede resultaten.  Ik wil graag helpen om samen een goed resultaat te bereiken.

Hoe ontstaan huidproblemen?
Iedereen kent wel de huidproblemen die zich tijdens de puberteit voordoen. Door een hormonale verandering (mannelijke hormonen, zogenaamde androgene, worden gevormd) wordt de talgklier vergroot en geactiveerd, met als gevolg een vet glimmende, onreine huid. Doorgaans normaliseert zich het huidbeeld na de puberteitsfase weer. Bij ernstige onzuiverheden van de huid blijven echter levenslang littekens achter. Daarom is het verstandig, vroegtijdig met de juiste verzorging van de huid te beginnen, om vorming van littekens te voorkomen.

Huidproblemen, mee-eters en puistjes zijn echter niet allen een puberteit verschijnsel. Miljoenen mensen lijden ook nog na de puberteit onder duidelijk zichtbare huidproblemen. Hierbij spelen tal van factoren een belangrijke rol.

Erfelijkheid is één van de belangrijkste factoren, want de grootte en activiteit van de talgklieren liggen in onze genen opgeslagen. Als de ouders onder huidproblemen te lijden hebben, dan zullen deze vroeg of laat ook bij hun kinderen optreden.

Als oorzaak gelden verder verstoppingen van de talgklieropeningen door verhoorning (verhoogde aanmaak van hoorncellen). Hoornpropjes en mee-eters worden gevormd. Kiemen leiden in de follikels tot uitwendig zichtbare bultjes en tot ettervorming. De zwarte kleur van het propje is geen vuil zoals in het algemeen wordt verondersteld, maar ontstaat door een verhoorningsproces van de hoornschubben en de talg.

Hoe werkt de Hayoun-methode?
Veel onderzoek heeft uitgewezen dat een uitwendige behandeling alleen, in het bijzonder bij ernstige huidonzuiverheid en puistjes, maar voor korte tijd een verbetering laat zien. Want de eigenlijke oorzaak wordt in dit geval niet bestreden. Hayoun heeft gedurende vele jaren van research de succesvolle 7-componenten-methode tegen huidonzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt: VAN BINNEN EN VAN BUITEN.

De 7 componenten zijn:

  • Vijf op elkaar afgestemde speciale producten voor effectieve huidverzorging en dieptereiniging bij u thuis. Onzuiverheden van de huid worden behandeld en de vorming van littekens wordt zodoende voorkomen.
  • Het deskundig advies en de intensieve behandeling bij “Huidverbetering 2 the point” biedt de nodige ondersteuning in dit proces.
  • Het voedingsplan. Dit speelt bij de Hayoun-methode een doorslaggevende rol. Want pas door de juiste voeding zal de talgproductie verminderen bij hen die aanleg hebben tot huidonzuiverheden. En daarmee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden.

Alleen gebruik van alle componenten garandeert u een duidelijk zichtbaar en langdurig succes.

De Hayoun-methode is in de vorm van een kuur toe te passen. Na de eerste behandelingsfase treden reeds duidelijke verbeteringen van de huidstructuur op.

In de behandelingen wordt met speciale producten de huid zo goed mogelijk gereinigd en voorzien van voedingsstoffen. Tegelijk wordt een speciaal dieet gehanteerd waarin alle stoffen ontbreken die verantwoordelijk kunnen zijn voor het optreden van acne. 

Dit leidt na enkele behandelingen tot een veel gavere huid. Nu wordt het dieet geleidelijk teruggebracht, waarbij de mogelijke veroorzakers één voor één toegevoegd worden. Tegelijk wordt de huid zorgvuldig in de gaten gehouden. Zodra de acne weer opspeelt, kan direct de stof bepaald worden die de acne in dit geval veroorzaakt. Dit kan erg uiteenlopen. Hoewel chocola bekend staat als de grote acne-veroorzaker, kan het ook dierlijk vet zijn, suiker of zelfs koffie. Het permanent weglaten van deze stof uit de voeding leidt er in bijna alle gevallen toe dat de acne blijvend verdwijnt of in ieder geval zodanig is dat men er geen last meer van heeft.

Voor vragen of vrijblijvende informatie mag je altijd bellen. Schroom niet, ik help je graag.